Att ta steget: Att starta min egen blogg

Efter att ha stått i startgroparna läng har jag äntligen bestämt mig för att ta steget och starta min egen blogg. Som en 35-årig man bosatt i Stockholm, Sverige, med en högskoleutbildning inom ekonomi och en ambition att lyckas har jag lekt med tanken på att ha en egen blogg under en längre tid nu. Eftersom jag alltid vill hålla mig uppdaterad om de senaste tekniktrenderna, älskar att resa och att träna samt att engagera mig i olika människor och samhällen genom välgörenhetsprojekt, kändes det som en naturlig utveckling.

Varför ska jag starta en blogg?

Det finns många anledningar till varför jag ville starta en blogg. För det första är det ett utmärkt sätt att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter till andra som kan vara intresserade av att lära sig av mig. För det andra hjälper den mig att hålla kontakten med vänner, familj och kollegor runt om i världen. För det tredje är bloggandet också bra för mitt professionella nätverk eftersom det gör det lättare för mig att nå ut till potentiella affärspartners eller arbetsgivare. Slutligen kan det vara mycket terapeutiskt att skriva en blogg; det hjälper mig att finna klarhet i komplexa situationer och ger mig en möjlighet att uttrycka mig friare än vad jag vanligtvis kan göra i mitt dagliga liv.

Vad kommer min blogg att handla om?

Min blogg kommer att fokusera på ämnen som rör träning, tekniska trender och restips. Jag kommer också att skriva om ämnen som rör personlig utveckling, t.ex. målsättning, beslutsfattande och att hitta balans mellan arbete och familj. Dessutom planerar jag att dela med mig av intressanta historier om människor som jag möter under mina resor runt om i världen. Genom den här bloggen hoppas jag kunna inspirera andra och föra människor samman genom att dela erfarenheter och kunskap.

Jag har länge tänkt på att starta en blogg, men hittills har jag aldrig lyckats ta det där steget – förrän nu! Med denna nya plattform kommer ett stort ansvar men också stora möjligheter så här hoppas vi att denna resa blir en resa av upptäckter och tillväxt! Tack för att ni följer med mig på detta spännande äventyr!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *