Marcin Nowak Tel: +46 920 988 48
Gsm: +46 702 056 667
E-post: info@marcinnowak.se

System för återförsäljare

För återförsäljare erbjuder Internet många spännande möjligheter. De lösningar som jag erbjuder för återförsäljare består av allt från en enkel elektronisk katalog till strömlinjeformade kommunikations- och orderhanteringssystem. Det primära syftet är alltid att underlätta arbetet och effektivisera informationsflöden, med andra ord: Spara tid och pengar!

Användarvänlighet är en självklarhet. Klarar man av att skicka epost, så klarar man av att sköta mina system. Min filosofi är att system ska anpassas efter företaget, inte företaget efter systemen. Inkörningstiden ska helst vara obefintlig.

Vad består ett system för återförsäljare av?

Vad ett Internetbaserat system för återförsäljare kan bestå av och hjälpa med är ofta individuellt. Nedan följer några exempel på system för återförsäljare som jag har jobbat med.

  • Elektroniska produktkataloger.
  • Icke publika shoppar (lösenordskydd).
  • Ordersystem med kundspecifika produktlistor och priser.
  • Kund- och orderhantering.

Exemplen ovan innehåller i sin tur mängder med lättarbetade och tidsbesparande funktioner.

Kan mitt företag verkligen ha nytta av en lösning för återförsäljare?

Jag kommer ständigt i kontakt med företag som tror att just deras företag eller bransch inte har någon nytta av system för återförsäljare. Detta kan förvisso stämma ibland men är oftast helt fel. Ett enkelt men bra exempel är att presentation av produktkatalog på Internet. En webbaserad produktkatalog gör att man inte längre behöver trycka dyra produktkataloger. Produktinformationen kan ständigt uppdateras och kunder behöver inte kontakta er angående lagerstatus etc. Dessutom, företaget blir tillgängligt för potentiella kunder världen över. Detta sista påstående är inte tomt "försäljningssnack", utan ett faktum som, med facit i hand, förvånat många av mina kunder.

Förhoppningsvist har jag nu sått ett frö av inspiration. Kanske till och med givit några nya idéer. Kontakta mig gärna om du har frågor eller vill diskutera kring ditt företag och vad skulle kunna göras.

Till skillnad från hemsidor, e-butiker, auktionssystem och sökmotoroptimering så presenterar jag inga referenser för system för återförsäljare. Flera återförsäljare föredrar att hålla mig hemlig som leverantör. Jag har därför valt att inte nämna några företag vid namn alls. Vad jag däremot kan avslöja är att användarna inkluderar en av sveriges största postorderföretag inom klädkonfektion samt teknik- och elektronikkedja.

Startsida

E-butik

Auktionssystem

Sökmotoroptimering

System för återförsäljare

Hemsidor

Kontakta mig

SEO resources (på engelska)

 

Blogg

Copyright © 2020 Marcin Nowak | E-butik | Auktionssystemet för pantbanker | System för återförsäljare | Sökmotoroptimering | Hemsidor
Externt: Underkläder